Horse World Innovation

Welkom op onze website!

Scholenconcours stal groot Prooijen 2016

Ik heb meegedaan met het scholenconcours op stal Groot Prooyen.

Ik vond dat het goed georganiseerd was door Samantha van Uden. Het was heel leuk om mee te doen. In de buitenbak konden we losrijden en in de binnenbak werd de proef gereden. We hadden geluk met het weer, want tijdens het losrijden was het droog.

Bij mij ging het met het losrijden goed, in de proef wat minder. Het paard waar ik op reed, was daar voor het eerst en ze zag vanalles. Langs de kantine vond ze ook best wel eng. Daardoor kreeg ik haar niet netjes door de bochten en er niet mooi door gereden in de eerste helft van de proef. De tweede helft van de proef ging beter. Ondanks dat was ik toch nog vierde geworden.

De prijsuitreiking was ook leuk gedaan. Eerst bedankte Samantha, Corneli en Hans dat ze hun bedrijf beschikbaar stelden en voor de hulp. Daarna deed zij de prijsuitreiking, eerst was het springen aan de beurt. Diegenen die eerste en tweede waren geworden kregen een beker, ook bij de dressuur, en een halstertouwtje. Iedereen kreeg sowieso een zak paardensnoepjes mee en een tasje van een sponsor waar een flesje glansspray voor je paard in zat. Iedereen had dus iets.

Het was een geslaagde, leuke dag.